A Lumir Kft. az alábbiakban határozza meg azokat a vásárlási feltételeket, amelyek a Lumir nagykereskedelmi Kft.-nél történő vásárlás esetén érvényesek:


1. A Lumir Kft. weboldalán kínált áruk kizárólag viszonteladók, valamint általuk meghatalmazott személyek, továbbiakban, "vásárlásra jogosultak" számára állnak rendelkezésre.


2. A vásárlásra jogosultak csak a Lumir Kft.-n keresztül történő regisztráció után léphetnek be a Lumir Kft. viszonteladói ügyfélkörébe.

3. A regisztráció feltétele, annak bizonyítása, hogy a regisztrálandó cég viszonteladó. Ehhez szükséges dokumentumok: érvényes működési engedély és vállalkozói igazolvány vagy társasági szerződés, bélyegző.

4. Regisztráció során a megadott és rögzített cégadatok alapján történik a számlázás és kiszállítás, melyről a szerződés kötés előtt részletes tájékoztatás adunk.


5. A vásárlásra jogosult köteles adatainak változása esetén azt bejelenteni. Legkésőbb legközelebbi vásárlása előtt közvetlenül telefonon vagy üzletkötőinken keresztül. Utólag számlát nem áll módunkban javítani.


6. A vásárlási jogosultságot a Lumir Kft. indoklás nélkül megszüntetheti.
A vásárlási jogosultság az alábbi esetekben megszűnik:
- amikor a vásárlásra jogosult vállalkozását megszünteteti, nem kap engedélyt tevékenységének továbbfolytatására.
- amennyiben a vásárlásra jogosultnak tartozása van a Lumir Kft. felé
- ha a vásárlásra jogosult nem jelenti be vállalkozásának megszűnését.


7. A vásárlásra jogosult hozzájárul ahhoz, hogy a regisztrációhoz a Lumir Kft.-nek szolgáltatott adatokat, valamint a Lumir Kft. által a vásárlás során a vásárlásra jogosultakról szerzett információkat a Lumir Kft. üzleti kapcsolat fenntartása érdekében kezelje, különös tekintettel a vásárlásra jogosult tájékoztatására szolgáló aktuális Lumir óra- és nemesacél ajánlatokra, amelyeket a Lumir Kft. a rendelkezésére bocsátott postai és elektronikus elérhetőségeken keresztül juttathat el a vásárlásra jogosultnak.


8. A weboldalon kínált árukon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, viszonteladói árainkról érdeklődjön képviselőinknél.
A zöld árjelzővel megkülönböztetett termékek aktuális akcióinkat, új terméket, vagy újra kapható termékeinket jelölik.

9. Az árak a mindenkori készlet erejéig érvényesek, a Lumir Kft. az árváltoztatás jogát fenn tartja, amit a weboldalon a termékek mellett feltüntet.

10. A Lumir Kft.-nél hetente egyszer történik áruszállítás, az üzletkötőinken keresztül leadott rendelésekre.
11. Garanciális feltételeinket a szerződés megkötésekor érvényes fogyasztói törvényeknek megfelelően érvényesítjük. A rendeltetés szerű használat során keletkezett hibákra1 év garancia van. A karórák esetében az 1 év szerkezetre és nemesacél szíjakra, valamint 1 év garancia van a nemesacél ékszerekre
12. A vásárlásra jogosultak a regisztrációval egy időben - jelen feltételeket annak elolvasását és értelmezését követően önmagukra nézve kötelezőnek ismerik el.

dvojklikom začnete editovať tento text